Браво! Близо 10 хиляди лева са събрани за лечението на малката Илияна

Записалите се отбори за благотворителния турнир в подкрепа на детето вече са 12

Близо 10 хиляди лева са събраните до момента средства в подкрепа на малката Илияна Йотова. Родителите на детето са безкрайно благодарни на всички, които прегърнаха каузата като своя.

Kaкто вече Plevenutre.bg писа, становището на докторите е, че момиченцето, което е на година и половина, има хепатобластом - това е рядък вид рак, който подлежи на оперативно отстраняване в Германия. Засега лечението е на етап химиотерапия, но предстои оперативното му отстраняване в град Тюбинген, за което ще са нужни средства.

Междувремeнно стана ясно, че записалите се отбори за благотворителния турнир в подкрепа на Илияна, който фенклубът на Реал (Мадрид) в Плевен организира, вече са 12 на брой.

"За нас е чест да помогнем и да сме полезни на обществото. Подканяме всички да присъстват на 30 август и заедно да помогнем на малката Илияна. Това, че е футболен турнир не означава, че задължително трябва да се играе футбол, може просто да изпием по чаша кафе заедно и с дружни усилия да постигнем нещо голямо", приканват момчетата от фенклуба.

Да помогнем на Илияна:

IBAN: BG66BPBI79231072002701
Пощенска банка
Титуляр на сметката: Маринела Илиянова Йотова