ММА боец от Плевен влиза във "ВИП Брадър"?

Деян Топалски е сред спряганите имена за ВИП изданието на шоуто

След силното плевенско присъствие в новия сезон на "Биг Брадър" се очаква тенденцията да продължи и във ВИП изданието на шоуто. Според популярното списание "LОVE style" ММА боецът Деян Топалски ще е един от участниците, които ще влязат в Къщата.

Две седмици остават до старта на "ВИП Брадър", в който тази година ще блеснат доста звезди. Сезонът започва на 14 септември, веднага след "Биг Брадър".

Освен с победите си на ринга, Деян Топалски нашумя особено много през последните месеци и с това, че според теста на МЕНСА е показал коефициент на интелигентност, колкото този на Бил Гейтс и Стивън Хокинг. А само 0,2 процента от хората по света могат да дадат този резултат.

Топалски е роден в Плевен през 1983 г. Завършил е СОУ "Иван Вазов" с профил математика-информатика. Висшето си образование завършва в Техническият университет в София, специалност Индустриален Мениджмънт. Любовта му към бойните изкуства започва още в четвърти клас. Започва с киокушин карате, след това изучава тънкостите на таекуон-до, но най-много години посвещава на кикбокса. Седем пъти е заемал първото място на държавни първенства в различните правилници – К1 и лоукик. В момента Топалски е сред най-видните родни ММА бойци.