Слави: Изумително е, че в България има толкова талантливи деца

Плевен Лайф

04-09-2015, 10:05

Снимка:

btv

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ку-ку бенд: Суперинвестицията на Слави (Видео)

Представителят ни на "Детска Евровизия" ще бъде избран на 8 септември

Изборът на талант, който ще представи страната ни на международния конкурс "Детска Евровизия” ще бъде излъчен на живо на 8 септември от 20.00 ч. по bTV. Победителят в Националната селекция ще бъде определен на принципа 50:50 от решението на журито и избора на зрителите, които могат да дадат своя глас на интернет страницата junioreurovision.bg и чрез sms.

Финалисти от зрителския вот са Симона Иванова, Иван Стоянов и Габриела Йорданова. Журито на конкурса избра Филип Филчев, Лора Герджикова, Павел Матеев, Елеонора Иванова, Андреа Начева, братята Дилян и Костадин Дянкови, Гергана Тодорова, Радко Петков и Мариам Маврова.

"Нивото беше много високо. Каквото и да кажа, само ще хваля децата. Радост за очите, наслаждавахме им се", заяви Евгени Димитров - Маестрото след крайния избор.

"Децата са талантливи много. По-голямата част от тях са на световно ниво. Това е шокиращо. Казвам шокиращо предвид това, че сме малка нация, и да се появят толкова таланти - изумително е. Което означава, че българинът е много талантлив. Това е истината, децата са ужасно талантливи и са една представителна извадка. Оптимистично и прекрасно е. Не го казвам от популизъм", коментира и Слави Трифонов.