Евгени Димитров написа химна на "Детската Евровизия" 2015

Песента ще е в изпълнение на Крисия

Звездата от Детската Евровизия Крисия Тодорова започна записите на общата песен, която всички участници ще изпълнят заедно на сцената в "Арена Армеец” на 21-ви ноември. Заглавието на песента е в съзвучие с мотото на 13-то издание на песенния конкурс – #Discover” (#Откривай”). В нея се пее за откриването на надеждата, мечтите, любовта в сърцата и приятелите.

"Discover” е много модерна песен и ще стане хит. Много ми харесва", сподели Крисия по време на репетициите на новата песен и допълни, че „чрез музиката всичко може да се открие”.

Автори на музиката на “Discover” са Евгени Димитров-Маестрото, Васил Иванов-Декстър и режисьора на шоуто на Детската Евровизия – Гордан Бонело –2015. Текстът е дело на Мат Мушу, който написа и общата песен за миналогодишното издание на конкурса.

”Мотото “#discover” има много обширно значение. Искаме да покажем на Европа колко е красива България, колко топли са хората тук. Искаме Европа да открие талантите във вашата страна и да предадем на всички деца нашето позитивно послание – да открият надеждата, приятелството и бъдещето”, заяви Гордан Бонело, режисьорът на шоуто.