Румен Петков в Никопол и Гулянци: АБВ категорично ще работи за рестартирането на АЕЦ - Белене

Възраждането на региона като туристически център сред останалите цели на АБВ

Румен Петков проведе срещи с кандидатите за кметове и общински съветници на АБВ в Никопол и Гулянци. Той присъства и на регистрацията на партията в ОИК-Никопол, заедно с кандидата за кмет на общината Любомир Мачев и кандидата за общински съветник Мария Георгиева. Петков подчерта важността на местните структури за партията и категорично заяви, че АБВ е алтернатива на статуквото.

"Ние от АБВ настояваме за изграждането на второто ниво на местно самоуправление, което ще гарантира формирането и реализацията на единна политика във всяко от областите в страната.

От особено значение за АБВ е развитието на регионите. Партията ще работи за изграждането на инфраструктурата в областта, както и за възраждането на региона като туристически център. АБВ категорично ще работи за рестартирането на АЕЦ - Белене. АБВ ще води позитивна кампания, защото ние искаме промяна на статуквото. За нас Никопол е въпрос на чест.

В Гулянци имаме всички шансове да постигнем добър резултат, защото кандидатът ни за кмет Маргарита Кирова е работник в социалната сфера и знае отлично проблемите на хората. Създадената местна коалиция ни прави по-надеждни в очите на избирателите. На Гулянци е нужна компетентност и енергия, които АБВ предлага.“, заяви зам.-председателят на АБВ, цитиран от сайта на партията.