И възпитаник на ПГХВТ - Плевен сред звездите в Къщата

Люси Иларионов създал първия си балет преди години в Плевен

Людмил Иларионов - Люси също се включи в шоуто "ВИП Брадър". Той е роден в град Добрич, но съзнателната част от детството и тийнедйжърските му години минават в Плевен. Люси е израснал в града на Панорамата и е завършил Техникума по хранително-вкусова промишленост /настоящата Професионална гимназия no хранително-вкусови технологии "Луи Пастьор”/.

На 15 години за пръв път отива в плевенска дискотека и тогава разбира, че иска да стане звезда и да се занимава професионално с танци. В града на Панорамата прави първия си балет, а по-късно и собствена школа по танци, носеща името "Люсиен балет". През 1993 г. кандидатства в НАТФИЗ. Така се озовава в София, където основава поп групата "Ъпдаун".

В момента Люси е най-известният режисьор в българския попфолк.

"Определено разбирам от шоу бизнес. Лично за мен в България шоу бизнесът е в попфолка. Всичко друго е просто шоу", каза Люси във визитката си за шоуто.

"Истината е, че зад блясъка стои лъжата. Аз произвеждам звезди и те трябва да изглеждат по най-добрия начин. Аз бях първият, който почна да маже лицата, да издължава... Никога няма да забравя, имах един случай, след като направих клип на една изпълнителка и тя вече тръгна на участия - беше първата й песен. Обади ми се моята шефка и ми каза: „Люси, моля те, прави ги по-нормални, защото от последния клуб не са повярвали, че е тя и я бяха върнали!". Те са много различни пред камерата от това, което са в живота. Например, половината от тях са без коси. Даже се сещам, че имаше една изпълнителка, броях - имаше 18 екстеншъна. Това тежеше повече, отколкото главата й!", разказа Люси.