Бум на пияни шофьори през последните дни в Плевенско

Един от тях е карал и без регистрационен номер

Бум на пияни шофьори през последните дни в Плевенско! От полицията съобщават, че на 18 септемри  в РУМВР - Левски е започнато бързо полицейско производство срещу 42-годишен от Славяново, за това, че на 17 септември 2015 годинта в 23.04 часа в село Обнова, проба с техническо средство е показала, че управлява мотоциклет "Ява", с концентрация на алкохол в кръвта си над 1.2 на хиляда - 1.99 промила. 

В същото нарушение е засечен и 34-годишен от село Долни Луковит. На 20 септември в 2:09 часа в хода на специализирана операция на улица "Софроний Врачански" в Кнежа е спрян лек автомобил "Фолксваген Голф“ и проверка на 34-годишния с „Дрегер“ е показала 1.62 промила алкохолна концентрация. 

На 20 септември в РУ МВР Д. Дъбник е започнато незабавно производство срещу 35-годишен от село Бъркач. Същия ден около 1:30 часа в село Садовец при проверка с техническо средство е установено, че управлява "БМВ“ с 1.65 промила алкохолна концентрация.

Ден по-късно, в 13,53 часа, на пътя край на село Горни Дъбник в посока село Писарово, служителите при РУ Долни Дъбник спират за проверка мотопед "Ямаха", без регистрационен номер, управляван от 56-годишен от село Писарово. Техническо средство „Алкотест Дрегер“ показва, че водачът има 1.57 промила алкохолна концентрация.

Работата по всички случаи продължава и са уведомени прокурори.