Успешно приключи кампанията за набиране на средства за лечението на малката Илияна

Животът

27-09-2015, 13:19

Снимка:

Да помогнем на малката Илияна от Плевен/Фейсбук

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Да помогнем на малката Илияна от Плевен!

Събраха 2385 лева на благотворителния турнир "Ние сме с теб, Илияна"

Чака се дата за операцията на момиченцето в Тюбинген

Щастлива развръзка около кампанията по набиране на средства за лечението на малката Илияна Йотова! За това информира нейната майка във Фейсбук.

"Мили приятели, получихме отговор от фонд и той е положителен! Фондът ще поеме операцията на малката принцеса. Сумата събрана в сметката й е 25 000 лева, това трябва да ни е напълно достатъчно за останалите разходи по пътуването (най- вече за таткото, на когото нищо не се покрива от фонда). Затова приключваме. Благодарим на всички ПРИЯТЕЛИ от цяла България, които ни подкрепиха и бяха (и са) до нас. В нито един момент не сме оставали сами, дори през трите преминали вече курса на химиотерапия. Илияна засега е в отлично състояние, добре понесе курсовете. Сега единственото, което остана е да чакаме дата от болницата в Тюбинген, всичко ни е подготвено и готово за заминаване. Стискайте палци само датата да е по-скорошна. Благодаря отново и безкрайно от сърце!", сподели Маринела Йотова в социалната мрежа.

Припомняме, че Илияна е диагностицирана с рак на черния дроб. Становището на докторите бе, че има хепатобластом - това е рядък вид рак, който подлежи на оперативно отстраняване в Германия.