Антонио се върна в класната стая, но лечението ще продължи (Снимки)

Животът

01-10-2015, 08:00

Автор:

Георги Стоянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Антонио заминава за Москва

Операцията на Антонио е минала успешно

Кампанията продължава - предстои втората хоспитализация на момчето

Антонио Антонов се завърна от Москва и вече е отново в класната стая при съучениците си. Това сподели за Plevenutre.bg неговият баща Николай. Припомняме, че на 14 септември момчето замина за руската столица за първия етап от лечението със стволови клетки. Това бе първата и най-важна интервенция в целия процес. Meдицинският екип се е отнесъл с огромно внимание към 15-годишния плевенчанин и засега всичко върви по план. Антонио се чувства отлично след престоя си в клиниката, но битката с детската церебрална парализа продължава.

За следващия етап ще са нужни още средства и кампанията за набиране на средства отново е на преден план. Припомняме, че необходимата сума за пълното му възстановяване е 105 хиляди евро. За първата хоспитализация са заплатени 24 410 евро. Всеки, който желае да помогне на Антонио може да го направи, като дари средства в банковата сметка, открита на негово име.

След няколко седмици ще има пореден благотворителен концерт в негова подкрепа, в който ще се включат известни имена от българската музикална сцена. Очаквайте подробности.

Сметката за набиране на средства за Антонио Антонов е:
Уни Кредит Булбанк гр. Плевен - Антонио Николаев Антонов
Сметка: BG22YNCR7527 1045712518 BIC: UNCRBGSF