Годжи: Ако продължаваме да правим всичко с любов, след 10 години стадионът пак ще е пълен (Видео)

"Много неща съм виждал през живота си, такова не съм", призна музикантът

Най-ценното преживяване от концерта на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд според Георги Милчев - Годжи е фактът, че голяма част от публиката е била между 18 и 25 години. Младежите са пеели с цяло гърло хитове, по-стари от тях самите. Той изрази благодарност към всеки от присъстващите на концерта.

"Тези хора ни вярват и ние им вярваме. По време на песента "Жива рана" бях изключително щастлив, защото тази песен, която е на 15 години, я пееха млади хора, които тогава не са били родени. Радвам се, че споделяха емоцията. Няма по-хубаво нещо от това. Зададох си въпроса: "Наистина ли го заслужавам?", а на последните песни се питах: "Боже, дали ще ми се случи това пак?". Много неща съм виждал през живота си, такова не съм. Това означава, че ако хората продължават да ни вярват и ако продължаваме да правим нещата с любов, след 10 години стадионът ще бъде пак пълен", сподели още възпитаникът на плевенското музикално училище.

По повод на негативните коментари, които бяха отправени към Слави и Ку-Ку Бенд в дните след концерта, Годжи коментира, че "това е смисълът на демокрацията – да те харесват или не”. Той допълни, че в много ситуации критиките звучат като обиди към хилядите, които са отишли на концерта и с това няма как да е съгласен. Според него най-ценното е за групата е, че все още не са безразлични на публиката.

Plevenutre.bg припомня, че близо 70 хиляди души пяха със Слави и Ку-ку бенд в дъждовната вечер на 25 септември. Стотици плевенчани също съпреживяха на стадион "Васил Левски" музикалното събитие на годината.