Зверски удар разцепи "Ауди" на две, шофьорът жив по чудо (Снимки)

25-годишен от град Левски разсече колата си в крайпътно дърво

"Ауди" е катастрофирало зверски снощи, a шофьорът на возилото - 25-годишен от град Левски е оцелял по чудо. Инцидентът е станал на 89 км на околовръстното, малко след отбивката за Плевен на идване от Русе. По информация на Plevenutre.bg водачът е карал бързо, а събралата се на пътя вода го поднесла и навлязъл в насрещното - забил се в дърво, което буквално разсякло "Ауди"-то на две. Двете половини са били на 30 метра разстояние една от друга.

Научихме също така, че 25-годишният шофьор пътувал за София, тъй като имал да лови полет за чужбина. Най-невероятното в цялата история е, че по него няма и драскотина след адския сблъсък. Младежът спрял камион и повикал полиция, след което спокойно изчакал пристигането на униформените.

"За първи път ми се случва една кола да трябва да се товари на два камиона! За щастие, колкото и невероятно да изглежда, няма пострадали при ПТП-то!", коментираха от "Дъга Сервиз ЕООД- Пътна Помощ 24h", извозили остатъците от возилото и публикували снимки от инцидента на официалната си страница във Фейсбук.