Популярни рапъри ще пеят в подкрепа на Антонио утре

32 хил. лева трябват на момчето, за да продължи лечението си

Едни от най-популярните български рапъри ще подкрепят кампанията за събиране на средства за лечението на болния ученик Антонио Антонов от Плевен.

На 18 октомври от 19 часа в зала "Катя Попова" ще се състои концерт в подкрепа на Антонио, а участие в него ще вземат някои от най-знаковите имена на българския хип-хоп. Сред звездите, които ще пеят за момчето са Сарафа, Davidoff, Релето, Боби Кинта, Зипо и Слаш, Тариката, NNZ и Мики Фин. Входът за събитието ще е 4 лева.

На момчето му предстои нова хоспитализация в Русия, за която са необходими 32 хил. лв. Сметката отново е отворена за дарения.

Припомняме, че на 14 септември Антонио замина за Москва за първия етап от лечението със стволови клетки. Това бе първата и най-важна интервенция в целия процес. Ученикът се завърна в Плевен, тръгна на училище и се чувства отлично, но войната с детската церебрална парализа все още не е спечелена.

Организаторите призовават всички кандидат-кметове и кандидат-общински съветници да уважат събитието и да подкрепят каузата на Антониo.

Сметката за набиране на средства за Антонио Антонов е:

Уни Кредит Булбанк гр. Плевен - Антонио Николаев Антонов

Сметка: BG22YNCR7527 1045712518BIC: UNCRBGSF