Лепа Брена към Слави: Аз съм агнето, ти си вълкът!

Сръбската звезда още си спомня за грандиозния спектакъл на стадион "Васил Левски"

Една от най-големите звезди на Балканската музикална сцена - Лепа Брена, гостува в "Шоуто на Слави" ден преди големия си концерт в София. Шоуменът от Плевен посрещна именитата си гостенка с букет, тъй като на 21 октомври тя отпразнува своя 55-ти рожден. Тв водещият не пропусна да направи серия от комплименти на Брена, която видимо бе в перфектна форма.

Тя призна, че често си спомня за своя спектакъл от зората на демокрациятаа, когато кацна на стадион "Васил Левски". "Спомням си как се чувствах тогава. Всички, които се занимават професионално с някаква дейност, живеят за това - да получат вид признание. Щастлив човек съм. Пазя сериозни спомени от това, което ми се случи тогава", сподели Лепа Брена.

Оказа се, че двамата със Слави имат сходна съдба - миналата година тя си счупила ръцете по подобен начин, по който и той преди години си счупи крака.

Разговорът прерасна в размисли за любовта, от което Лепа Брена заключи: "Слави, опасен си! Аз съм агнето, ти си вълкът! Търся всичко от мъжа, трябва да притежава всичко". "Ще те скъсам, ще те изям", отвърна Слави, оправдавайки се с "вълчата" си природа.