Ромският бос Христо Младенов: Не съм заплашил репортерката, просто я прокълнах

Крими

23-10-2015, 09:15

Снимка:

Нова тв

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ромски бос от град Левски отправи брутални заплахи срещу журналист

Скандалният цигански тартор от Левски опита да превърне скандала в бутафория

"Аз не съм заплашвал Вероника Димитрова, просто я прокълнах". Това заяви за "Здравей, България" лидерът на партия "Солидарност" Христо Младенов, който заплаши журналист на Нова след разследващ репортаж.

Припомняме, че скандалният ромски от Левски бос отправи брутални заплахи срещу Димитрова по телефона. Гневът на политическия лидер на националното мешере бе предизвикан от разкритията, че кандидат за общински съветник от листата на "Солидарност” е съпруг на една от джебчийките в Игнатиево.

"Аз не избрах този човек. Общинското ръководство го избра. Знам, че е бизнесмен. Познавам го от старо време. И щом не е осъден и не е в затвора, няма проблем", заяви Младенов, който по време на цялото интервю се опита да омаловажи скандала и да го превърне в бутафория, изкарвайки се жертва. "За пръв път така се ядосвам и вдигам тон. Аз съм жертва, просто се изнервирах. Може би самата болест ме предизвика към това", допълни той, показвайки епикриза, че вдигнал кръвно. Младенов отправи нещо като извинение към Вероника Димирова и "целия български народ", а водещият Виктор Николаев обобщи, че най-вероятно заболяването на Младенов е умствено.