IT академията в Плевен продължава да набира курсисти

Срокът е удължен до 30 октомври

Kaкто вече писахме, плевенчани отново ще имат възможността да се потопят в света на информационните технологии, тъй като IT академията на "Webrika" отваря врати за нови курсове. Записването вече започна и срокът е удължен до 30 октомври.

Курсовете ще са по "Back end програмиране с PHP и MySQL", "Front end програмиране с HTML и CSS, както и "Дигитален маркетинг и реклама". Цената на всеки курс е 399 лв. При записване на повече от един курс, цената на втория курс е намалена с 50 % (тоест 199лв. вместо 399лв.).

В курса по Back-end програмиране ще научите основите на програмирането и как да създавате функционалността и поведението на модерните уеб сайтове. В курса по Front-end програмиране ще се научите как да изграждате визията на съвременните интерактивни уеб сайтове. В курса по дигитален маркетинг и реклама ще се научите как да създавате високо ефективни рекламни кампании с Google и Facebook и ще имате възможност да получите професионална сертификация от Google.

"За да работим ефективно ни трябват по 8 души в курс", уточни Симеон Прусийски.

Записването става на academy.webrika.bg. За въпроси пишете на [email protected] или потърсете Facebook групата https://www.facebook.com/webrika.academy.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен