Пламен Николов пред завръщане в Спартак?

Спорт

29-10-2015, 16:06

Снимка:

botevplovdiv.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пламен Николов отказал на Черно море

Пламен Николов подсилва Ботев

Феновете се надяват 30-годишният плевенчанин да акостира в родния си клуб

Юношата на Спартак (Плевен) Пламен Николов бе изключително афектиран, след като научи решението на треньорския щаб на Ботев (Пловдив) да го отстрани от отбора. Бившият национал не скри разочарованието си и демонстрира мъжество, коментирайки ситуацията пред "Меридиан мач". От думите му става ясно, че най-вероятно няма да облече повече с екипа на "канарчетата".

"За себе си решението вече съм го взел. Афектиран съм, но не мисля, че ще ми мине и ще го променя. Треньори и шефове се сменят, но феновете остават. Щом те не ме искат, значи нямам повече място в отбора. Все ще успея да си намеря нов клуб. Важното е да съм здрав. Имах късметът да играя малко и в чужбина и съм по-независим финансово. Парите не са ми приоритет. Човек трябва да има чиста съвест и да е мъжкар. Аз така се опитвам да гледам на нещата. И 100 милиарда да изкараш, ако има нещо, което ти тежи, ще се наложи да похарчиш 200 милиарда.", коментира Николов.

Думите му веднага вдъхнаха надежда на феновете на Спартак, които дори коментират в клубния форум, че е възможно да се завърне в родния си тим. Припомняме, че Пламен Николов е рожба на Спартак и има 51 мача за мъжкия отбор през периода 2004-2006 г. След това изкара 6 години в Литекс (Ловеч). Игра и за руския Том (Томск).