Тайфун и земетресение връхлетяли Гери Дончева по време на Miss Global 2015 (Видео)

Плевен Лайф

30-10-2015, 11:03

Снимка:

Miss Global 2015

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Плевенчанка в Топ 5 на световен конкурс по красота!

Плевенчанката изживяла истински "сървайвър" по време на престоя си във Филипините

Както вече писахме, Гери Дончева зае четвърто място в световния конкурс по красота Miss Global 2015. Красавицата, която е възпитаничка на Математическа гимназия "Гео Милев" - гр. Плевен и се занимава професионално с мода от 2000-та година, разказа интересни подробности около приключнието си на Филипините.

Плевенчанката разкри, че буквално спряла да се храни, докато 20 дни била там. "Сервираха ни само варен ориз, нудъли, спагети, пържени меса. Все нездравословни неща. И аз спрях да се храня. Взимах само по ябълка на ден", каза красавицата в предаването "Преди обед" по bTV.

Гери разкри, че докато реализирали снимките си за участията с останалите момичета били застигнати от тайфун. "Добре, че снимахме по азбучен ред, та ми се размина. Иначе някои други доста пострадаха. Тайфунът отвя "Мис Южна Корея", тя падна на тила си и два дни беше в болница със сериозни рани",  разказа Гери.

Чаровната плевенчанка допълни, че докато траел конкурсът имало и земетресение от 5,8 по скалата на Рихтер. Тогава тя била на 15-я етаж и буквално си помислила, че ще умре - толкова силно се тресяла сградата. "Имаше и наводнение преди това заради тайфуна... Изобщо всички възможни стихии се изредиха", пошегува се Гери, която призна, че не е очаквала да спечели четвъртото място и амбицията й била да попадне в Топ 20. Освен лентата за трета подгласничка, Гери спечелила и лента за проявен талант - тя блеснала пред журито с рапиране.

А ето и репортаж от световния конкурс: