Плевенчанката Алекс Янкова - любимка на тийнейджърите

Плевен Лайф

11-11-2015, 12:54

Снимка:

Нова тв

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Филмът "Каин" с Алекс Янкова получи международно признание!

Първият риалити сериал "София - Ден и Нощ" се радва на голям успех сред младежката аудитория

Оказа се, че плевенчанката Александрина Янкова е новата любимка на тийнейджърите в България. Красавицата е сред звездите в сериала "София - Ден и Нощ", който върви в праймтайма на Нова телевизия. Според рейтингите продукцията допринася доста за лидерството на медията на пазара през тази есен.

Проектът вече се радва на голям брой фенове, предимно сред младежката аудитория, а Алекс може да се похвали и с официална страница във Фейсбук, където общува с многобройните си фенове.

Концепцията на "София - Ден и Нощ" е под формата на сериал да проследи истинския живот на младите хора в големия град, точно такъв, какъвто е – интересен, динамичен, предизвикателен и изпълнен с противоречиви емоции. Сериалът описва и показва живота на група симпатични младежи, които живеят под един покрив и споделят всичко - радости, забавления, разочарования и мечти.

Aлекс изпълнява ролята на Поли от Плевен, чиято най-голяма мечта е да стане певица. Mладата актриса е позната покрай участията си в музикални клипове и тв реклами, а преди година бе част и от късометражния филм "Каин", който бе селектиран на международни кино фестивали в Италия, Испания, Гърция, Кипър, Франция и др. По всичко личи, че пред Алекс тепърва ще се откриват нови хоризонти на тв и кино небосклона.