Белите орли с нова ценна победа по пътя към "В" група /Снимки/

Футболистите на Светльо Бърканичков победиха Борба (Шияково) с 3:2

Отборът на Белите орли постигна нова ценна победа по пътя към "В" група. Футболистите на Светльо Бърканичков победиха Борба (Шияково) с 3:2 пред около 250 зрители в Плевен, а срещата от 11-ия кръг на А ОФГ предложи драматични моменти до самия си край.

"Орлите" отбелязаха две попадения през първата част чрез Тони Панков, а гостите се върнаха в мача в началото на второто полувреме, разписвайки се от дузпа. Пред Борба се отвори и шанс за нещо повече, тъй като домакините останаха с човек по-малко. Петър Гунчев обаче бе точен за 3:1. В самия край на двубоя Шияково намали на 2:3, но сили за повече не им останаха.

Белите орли продължават да са на върха в А ОФГ с 24 точки и голова разлика 30:12. Предстои решаващ сблъсък между плевенския тим и основният им конкурент Ситомир (Никопол), с който ще се сложи край на есенния дял от шампионата.

В останалите срещи от кръга: Левски /Брест/ – Спартак /Койнаре/ 3:3, Ботев /Комарево/ – Чавдар /Бръшляница/ 4:0, Пордим – Ситомир /Никопол/ 3:4, Славия /Новачене/ – Светослав /Лепица/ 2:0, Ракета /Буковлък/ – Мизия /Кнежа/ - не се игра