Чарли Шийн потвърди: Аз съм ХИВ-позитивен (Видео)

Плевен Лайф

17-11-2015, 14:47

Снимка:

NBC

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Появи ли се Чарли Шийн на финала на "Двама мъже и половина"? (ВИДЕО)

Лошото момче на Холивуд знае за болестта от 4 години

"Потвърждавам, че съм ХИВ-позитивен. Трябваше да спра тези атаки срещу мен, защото със сигурност са изкарали акъла на много хора. Признах за болестта на достатъчно хора, на които повярвах. Научих за нея преди 4 години. Имах ужасяващо и непрестнно главоболие, потях се... Мислех, че имам тумор на мозъка, но тестовете показаха... Бум...", разказа Чарли Шийн в предаването "Today" по NBC. Той допълни, че е останал потресен от плъзналите клюки, че нарочно сеел СПИН и не предупреждавал партньoрите си.

"Плащах на много хора да пазят тайната ми. Не искам да отгатна грешно, но със сигурност парите, които съм дал, са милиони. Това, което хората забравят, е че това са пари, които отнемат от децата ми", каза актьорът, който има 5 деца и едно внуче.

Шийн призна, че порно звезда е успяла да заснеме лекарствата, които приема срещу болестта и опитала да го изнудва, заплашвайки, че ще даде снимките на таблоидите. 

"Мисля, че с признанието се освобождавам от затвора, в който бях. Това ми е целта. Взимах много лоши решения. Бях в маниакaлно състояние - секс, наркотици, алкохол...", разказа Чарли. Той допълни, че смята да помага на много хора и се надява, че с днешното си действие е окуражил и други в неговото състояние.

Докторът на Шийн се включи също в интервюто и разкри, че пациентът му спазва стриктно лечението и може да живе абсолютно пълноценно, без да застрашава здравето на никой. В момента приема по 4 таблетки на ден. Не взема наркотици, но все още не се е отказал от алкохола.

Лошото момче на Холивуд изрази надежда, че ще срещне подкрепа от обществото и категорично заяви, че не смята кариерата си в киното за приключена.

Превод и редакция: Plevenutre.bg