Без кураж няма слава: Светослав Бърканичков и риалити звезди подкрепиха 12-годишния Ивайло

Звезди от "Сървайвър" и "Фермата" обединиха усилия в помощ на момчето

Както вече писахме, звездите от реалити форматите "Фермата” и "Сървайвър” подеха благородна кауза. Снощи в столицата се състоя благотворителна вечер, която събра в известно столично заведение участници от двете предавания. Причината -  за да подкрепят сина на Димитър Господинов от "Фермата" – Ивайло. Вечерта мина под мотото "Без кураж няма слава", а входът от събитието отива за лечението на момченцето.

От раждането си 12-годишният малчуган се бори с коварната болест Десностранна хемипареза - форма на детска церебрална парализа. През последните 5 години Ивко провел лечение в Германия, като резултатите са повече от впечатляващи. Невръстният герой, който е влюбен в спорта и спортува 7 дни в седмицата, се нуждае от постоянна специализирана рехабилитация в България, както и индивидуална мускулна стимулация, която има за цел да възстанови и раздвижи засегнатите части в дясната му половина. Битката е дълга и тежка, но малкия Ивко знае, че ще я спечели и повтаря едно-единствено нещо винаги: "Без кураж няма слава!".

Популярните герои от "Фермата” и "Сървайвър" се включиха в доблестната инициатива с финансова помощ за Ивайло Господинов, но най-голямата награда за малчугана бе да се срещне на живо с любимците си от тв екрана.

"Подобни събития трябва да ни обединяват винаги. Още повече, че най-ценното в живота са именно децата", сподели още преди няколко дни наставникът на Белите орли пред Plevenutre.bg.

Ако желаете да помогнете на Ивко можете да го направите, като дарите средства на дарителската сметка, предназначена за неговото лечение. Благодарим Ви от името на родителите му и от негово име!

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА:

Банка: PIRAEUSBANK Bulgaria
Банкова сметка- IBAN: BG78 PIRB 8003 4603 0490 66
SIWFT: PIRBBGSF
Титуляр на сметка: Димитър Господинов
Пояснителен текст: За лечение на Ивайло Димитров Господинов