Скандалната Гери-Никол ще пее в Плевен (Видео)

17-годишната певица разбуни духовете в държавата през последните дни

Скандалната певица Гери Никол ще пее в Плевен този месец. Младата и неопитомена поп дива, която е сред най-обсъжданите личности у нас през последните дни, ще пее за феновете си в града на Панорамата на 30 декември в клуб "Анаконда".

За пореден път се оказа, че цензурата е най-добрата реклама на дълбоко заспалия музикален пазар у нас. Доказаха го 17-годишната изпълнителка от Варна, нейните родители и продуценти. Тези дни младата певица представи новото си парче, в което музиката остава на заден план, защото малката Гери-Никол показва щедро непълнолетната си плът - истинско зрелище за връстниците й и хилядите, които със сигурност са си казали: "Щом техните й позволяват - всичко е наред!".

Широкият обществен дебат около клипа, който има вече близо два милиона гледания в YouTube провокира отговорните институции също да вземат отношение по случая. Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) поиска Съветът за електронни медии (СЕМ) да спре излъчването на клипа към песента "Момиче като мен". Новинарски емисии, сутрешни блокове, знайни и незанайни специалисти разпалено дъвчат темата, а резултатът е видим - скандалът отново се оказва водещ в това да направиш пробив в България и да те забележат.

Меломаните в Плевен също не остават безпристрастни към "явлението" Гери-Никол и през последните 24 часа коментарите около предстоящата й визита са повече от разнопосочни.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен