Георги Стайков и Параскева Джукелова на плевенска сцена през януари (Видео)

Ясна е програмата на ДКТ "Иван Радоев" за първия месец на новата година

Драматично-куклен театър "Иван Радоев" обяви програмата си за първия месец на 2016 година. Плевенчани отново ще могат да се насладят на редица постановки, включващи и гостуващи представления на голямата сцена.

Както вече писахме, феновете на Асен Блатечки ще могат да го гледат на 19 януари в постановката "Пуканки. Припомняме, че на сцената с него ще се изявят още Милена Маркова - Маца, Стефан Иванов, Невена Бозукова - Неве, Александър Александров и Снежана Макавеева.

Другото гостуващо представление в първия месец на новата година ще е "Едноокият цар" от Марк Креует на ДТ "Търговище". Комедията е с участието на Георги Стайков и Параскева Джукелова. Тяхната изява е предвидена за 28 януари от 19 часа.

Трупата на ДКТ "Иван Радоев" ще представи отново "Боряна" - 21 и 22 януари. "Катаклизми" от Здравка Каменова ще гледаме на 18 и 25 януари. И двете представления ще бъдат в големия салон. На 20 януари /в Камерна зала/ любителите на театралното изкуство ще могат да видят "Отворена брачна двойка" по Дарио Фо и Франка Раме.

За децата са предвидени "Куклена фиеста" на 20 януари и "Магьосницата от долната земя" на 22 януари. И двете представления за мачлуганите ще са от 10.00 часа /в големия салон/.