Михаил Христов на крачка от челната тройка за "Мъж на годината 2015"

Само няколко точки не са достигнали на параолимпиеца от Плевен

Михаил Христов остана на крачка от челната тройка в класацията "Мъж на годината", съобщиха организаторите. Само няколко точки не са достигнали на параолимпиеца от Плевен, който имаше повече от успешна и ползотворна година, за да се нареди сред призовите три места. И с този си резултат обаче Михаил затвърждава сериозните позиции, които успя да изгради чрез спортните успехи и чисто човешката си воля.

Редом до плевенчанина са треньорът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов и операторът Григор Комитски - автор на лентите "Живи легенди" и "Чужденец", който тази година загина, за да спаси жена от мъртво вълнение в Черно море.

Тримата номинирани в конкурса "Мъж на годината 2015", които са събрали най-голям вот от 17-членната академия, съставена от журналисти, са Владимир Николов - капитан на Националния отбор по волейбол, Ивайло Пенчев - един от най-успешните предприемачи в България и изпълнителен директор на Walltopiа,както и Камен Донев - български актьор, режисьор, драматург и хореограф.

Очаквайте утре в Plevenutre.bg специален материал за Михаил Христов