Роберт Петров: Оставам в Спартак, ако условията ме устройват

Наставникът е набелязал играчи за зимната селекция

Наставникът на Спартак (Пл) Роберт Петров заяви пред "7 дни спорт", че е доволен от показаното от отбора, след като зае поста старши треньор.

"Откакто поех тима, горе-долу се стабилизираха нещата, въпреки че доста от футболистите отказаха да вземат участие в тренировъчния процес. Мисля, че се справихме, тъй като се получиха добри мачове. Каквото можах, успях от моя страна да предам на футболистите. Можехме да спечелим още поне 3 точки, но на този етап съм доволен."

Петров хвърли яснота върху зимната селекция, но не обяви имената на желаните от него играчи. "Четирима от картотекираните футболисти предварително напуснаха. Доколкото съм запознат, Васил Шопов разговаря с два отбора от "А" група. Стефан Христов има оферти от "В" група. С другите ще разговаряме. Набелязал съм кои играчи искаме да привлечем, но очаквам до края на седмицата да финализираме нещата и тогава да ги обявим", заяви наставникът.

Той сподели още, че има намерение да води Спартак през пролетта, стига условията на ръководството да го удовлетворяват. "Засега оставам на поста си. Ако ме устройват условията, ще остана", завърши Петров.