Параолимпиецът Михаил Христов подари усмивки на нуждаещи се българи

Плевенчанинът е сред най-активните добротворци на сдружението "Празнични герои"

Параолимпиецът Михаил Христов и сдружението "Празнични герои" спомогнаха за това няколко български семейства да посрещнат Коледа и Нова година по по-достоен и щастлив начин.

"Идва Коледа, и какво по-хубаво от това да зарадваш някой. Заедно с "Holiday Heroes" направихме предстоящите празници малко по-светли и по-радостни за тях. Благодаря ви!", сподели Михаил Христов във Фейсбук.

Тази година плевенчанинът е част от празничните герои и е сред най-активните добротворци, като лично достави пакети в дома на нуждаещи се семейства.

"Празнични герои“ е сдружение с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност, вписано в Централния регистър на Министерството на правосъдието. Сдружението работи за подпомагане на социално слаби семейства, възрастни хора, самотни майки и хора с увреждания, както и за насърчаване на дарителството и организиране на кампании по случай национални и християнски празници.

Тази година кампанията им минава и в Плевенско. Белене, Бреница, Глава, Левски, Милковица, Плевен и Тръстеник бяха заложени в графика им от населени места, в които ще дарят радост и усмивки.