Арестуваха Рамбо!

Култовият плевенски зевзек е в ареста за кражба на пари

Култовият плевенски зевзек Рамбо е бил арестуван днес, научи Plevenutre.bg от свои източници в полицията. Провъзгласеният от национални медии за талисман на футболния Спартак е задържан от служители на Първо РУ МВР – Плевен за кражба на 1600 лева. Колоритният плевенски "герой" отмъкнал парите от работодател, при който заработвал на частно.

Неотдавна Рамбо се завърна от гурбет в чужбина. Именно заради ангажиментите му в странство не го видяхме нито веднъж през есенния дял на шампионата на "Б" група на мачовете на Спартак.

Според информация на фенсайта на Спартак истинското име на Рамбо е Владимир Христов. Роден е през 1980 година. Още при раждането си е оставен и отгледан в Дом "Майка и дете" в Плевен. По непотвърдени данни майка му живее във Врачанско. Завършил е средно образование в техникум по дървообработване. Рамбо е известен с уникалните си въздушни шпагати, а причината за таланта му се крие във факта, че е тренирал акробатика.

Колоритният мургавелко не за първи път влиза в ареста. Според запознати все си е патил заради кокошкарски работи. За мнозина плевенчани той е наивен добряк, който винаги е готов да помогне. Постоянно си търси работа, а изкараните средства години наред инвестира в това да гледа любимия си Спартак - както в Плевен, така и из страната.

Ще очакваме след празниците информация от пресцентъра на МВР за подробностите около ареста на Рамбо.