Слави Трифонов: Направих концертите, защото бях тъжен

Очаква се през януари Би Ти Ви да излъчи шоуто от националния стадион

"Отдавна не бях правил концерти, но бях доста тъжен. Случва се на всеки. Малко е странно да правиш нещо, ако си тъжен, поне за нашата професия", сподели Слави Трифонов в едно от празничните издания на шоуто си. Така той аргументира идеята си за концерта в "Арена Армеец" през януари, чийто успех бе последван от още по-грандиозен спектакъл на стадион "Васил Левски" през септември.

Припомняме, че близо 90 хиляди зрители имаха шанса да гледат на живо концертите, а билетите за тях свършиха буквално за часове. Очаква се през януари Би Ти Ви да излъчи шоуто от националния стадион.

"Беше ясно, че трябва да вземем най-доброто като сцена, звук, светлина - без да се интересуваме от стойността. А и ние продадохме билетите - имамхме възможността да финансираме цялото начинание. Казах си, че ще направя най-скъпия концерт в България - не говоря само за български изпълнители, а и за световни", заяви шоуменът от Плевен, който пя няколко часа под дъжда и се раздаде докрай за десетките хиляди зрители.Снимка на Деня

Кадетите на ТСК – Русе със злато от Държавното отборно първенство в Хасково