Меломани от цялата страна идват за концерта на Люси Дяковска

Билетите са на цени от 10, 12, 15 и 20 лева

Както вече писахме, Люси Дяковска ще изнесе нов концерт в родния Плевен. Изпълнителката, която сега е ментор на групите в "Х Фактор", ще излезе на сцената на ДКТ "Иван Радоев", за да представи най-доброто от мюзикълите на Бродуей.

С Плевенската филхармония под диригентството на Левон Манукян, певицата ще изпълни откъси от "Коса", "Кабаре", "Котките", "Цар Лъв", "Мулен Руж", "Клетниците“, "Исус Христос Суперстар", "Уестсайдска история" и др. Концертът е на 15 януари от 19 часа, а билети към този час все още се намират, показа справка на Plevenutre.bg със сайта на "Ивентим". Те са на цени от 10, 12, 15 и 20 лева.

Припомняме, че през октомври Люси препълни театъра и се раздаде докрай за почитателите си, а за предстоящата й изява интерес проявяват меломани от цялата страна. Съдейки по коментарите в социалната мрежа, на 15 януари в Плевен ще пристигнат гости от София, Ловеч, Троян, Търново и др.

Към спектакъла интерес вече има и от други градове, но в момента Люси е заета около музикалното шоу X Factor. По всяка вероятност през пролетта със сигурност ще опита да зарадва почитателите си из цялата страна със своеобразно турне.