Над 4000 лева са събрани за лечението на Влади в Турция, кампанията продължава

Откриха дарителска сметка на името на момчето

"Скъпи приятели, след повратния за семейството ни ден 14.04.2012 година, а именно тежката катастрофа, която претърпя Влади, семейстото ни откри дарителска сметка на мое име Галин Василев Петров за набиране на средства за възстановяването му. Тогава открихме сметката на мое име предвид обстоятелствата - тежкото състояние на Влади. Днес семейството ни реши да открие дарителска сметка на името на Влади, защото смятаме че така е редно", заяви бащата на пострадалия в катастрофа младеж.

"Благодарим на всички, които от сърце даряваха и помагаха на Влади през всичките тези тежки за нас години! Благодарим ви, че бяхте с нас! Имате уверението ни на честни и почтени хора, че всеки дарен от вас лев досега е отишъл за лечението но Влади", допълва Галин Петров на страницата "Да помогнем заедно на Влади".

Набраните до този момент средства от стартирането на новата кампания, събиране на средства за лечение на Влади в Анкара-Гювен в размер на 4307 лева са прехвърлени в новата дарителска сметка открита на негово име.

Припомняме, че получената предварителна оферта-проформа за 20-дневна терапия, която трябва да се проведе при първия курс на лечението на Влади, е на стойност 9000 долара. След преглед от проф. д-р Дениз Евджик, ще бъде изготвен конкретен план за лечение, което означава, че стойността на лечението също може да се промени с малки разлики.

Новата Дарителска сметка е:

IBAN: BG10FINV91501316670089 в "ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА"

Титуляр:Владимир Галинов Петров