Ралица Добрева: Да помогнеш в чудото на раждането на един нов живот не е просто професия – това е житейско призвание

Животът

21-01-2016, 10:17

Снимка:

Областна администрация - Плевен

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

21 януари - Ден на родилната помощ: Ръководството на УМБАЛ-Плевен честити на всички акушер-гинеколози и акушерки

Областният управител изпрати поздравителен адрес по повод Деня на родилната помощ

Областният управител на Плевен Ралица Добрева изпрати поздравителен адрес по повод Деня на родилната помощ до лекари и акушерки на територията на Област Плевен.

"Уважаеми лекари и акушерки, Приемете моите искрени поздравления по повод вашия професионален празник – Деня на родилната помощ, известен в народната традиция като Бабинден.

Да помогнеш в чудото на раждането на един нов живот не е просто професия – това е житейско призвание. То изисква не само висок професионализъм, но и съпричастност, сила, умение да вдъхваш вяра и надежда.

Наградата за вашия труд намира израз в чакания първи детски плач и първата среща на майка и рожба. Всеки ваш работен ден се превръща в ярък спомен, изпълнен с искрена благодарност и дълбоко уважение в съзнанието на хиляди родители, сбъднали, с ваша помощ, своята мечта да имат дете.

Бъдете здрави и все така отзивчиви и отдадени на своето призвание! Благодаря на всеки един от вас за благородния принос в раждането на надеждата, на бъдещето, на доброто! Честит празник"

Ралица Добрева, Областен управител на Област Плевен