В Левски организират благотворителен концерт за лечението на Влади

Събитието ще се състои този петък в читалище "Г. Парцалев"

Благотворителен концерт за набиране на средства за лечението на Владимир Петров организират в град Левски. Mладият плевенчанин се нуждае от тях, за да продължи възстановяването си след претърпяна катастрофа. Надеждата за него вече е в болница Гювен Анкара.

Припомняме, че получената предварителна оферта-проформа за 20-дневна терапия, която трябва да се проведе при първия курс на лечението на Влади, е на стойност 9000 долара. След преглед от проф. д-р Дениз Евджик, ще бъде изготвен конкретен план за лечение, което означава, че стойността на лечението също може да се промени с малки разлики.

На 12 февруари, петък, в читалище "Г. Парцалев" - гр. Левски ще се изяват попфолк изпълнителите Бриана, Аркан и Джамйката, клуб "Северняче" ОУ "Хр. Ботев" - с.Българене" и школа по спортни танци "Артефакт" - гр. Плевен. Входът за концерта е 2 лева, но ще има и дарителска кутия, в която всеки ще може да помогне допълнително, ако има тази възможност. Събитието се реализира с подкрепата на Студио за красота "Dreams".

Дарителската сметка на Влади:

IBAN: BG10FINV91501316670089 в "ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА"

Титуляр:Владимир Галинов Петров