Слави Трифонов: Това, което стои зад гърба ми, е истината

Шоуменът подчерта, че зад подписите стоят личности и затова нарича парафите "съдби и мечти”

"Това, което стои зад гърба ми, е истината. Не желанието ми да прецакам системата, не тарикатщина, не политическа амбиция, не да спечеля нещо, каквото и да е било то. Това каза в ексклузивно интервю за bTV телевизионният водещ Слави Трифонов, след като инициираният от неговото шоу референдум за промяна в политическата система беше подкрепен от подписите на над 673 000 души.

"Зад гърба ми стои истината, тоест аз това нещо го правя от морални съображения. Всеки един може да каже всичко, всеки един може да направи всичко, но няма много истини, няма много гледни точки към истината. Истината е една. Всеки може да се опитва да реализира какви ли не планове, интриги, мръсотия, но истината е тази – аз не съм подправял подписи, не съм правил нещо в интерес на някаква собствена тарикатщина”, каза Трифонов.

Той подчерта, че зад подписите стоят личности и затова нарича парафите "съдби и мечти”.

Слави заяви, че към момента няма политически амбиции, но и каза, че "пак ще говорим" след една година. "Какво значи политика? Ако аз, като си казвам мнението, съм политик – то значи съм политик”, коментира Трифонов.