Партизан (Червен бряг) привлече двама, тимът ще гони по-добро класиране

Партизан стартира същинската част от подготовката си с контролна среща срещу Ювентус (Малчика)

Ръководството на Партизан (Червен бряг) направи сериозен трансферен удар, привличайки в състава бившите играчи на Велбъжд (Кюстендил) Кирил Вълов и Денис Шаранков, информираха от клубния сайт. С подписването с двамата състезатели, отборът оформя силно нападение, с което ще преследва по-високо класиране през втората част на шампионата. В момента тимът заема девето място с актив от 21 точки

Кирил Вълов е добре познат на феновете на Партизан, тъй като вече бе част от отбора през сезони 2013/14 и 2014/15. Със силните си изяви, офанзивният полузащитник се превърна за кратко време в любимец на привържениците. Той от своя страна им се отблагодари за подкрепата, като изпълни обещанието си да се завърне в отбора.

23-годишният Денис Шаранков е юноша на ЦСКА (София). Освен в столичния гранд и Велбъжд, нападателят е играл още в Локомотив" (Мездра).

Партизан стартира същинската част от подготовката си с контролна среща срещу Ювентус (Малчика), завършила с победа с 1:0. Единствения гол в мача бе дело на защитника Цветослав Игнатов. Следващите контроли на тима са срещу съседите от Ботев (Луковит), с които ще премерят сили на 13.02 и 17.02.

Северозападната "В" група се подновява на 28 февруари с плевенско дерби межу тимовете на Партизан и Вихър (Славяново).