Двойка плевенчани си подариха втора сватба в Дубай

Царина и Влади мечтаят да имат поне две деца, а любовната им история продължава вече цели 15 години

Плевенчани станаха герои в поредицата "Бракът като приключение" на предаването "Преди обед". Историята на Царина и Влади Асенови разказа за тяхната втора сватба на плажа в Дубай. Младата двойка направила екзотична фотосесия пред обектива на фотографите Камелия и Евгени Андрееви.

Царина и Владислав мечтаят да имат поне две деца, а любовната им история продължава вече цели 15 години. Имат две сватби - първата в България, втората в Дубай.

Пред bTV двамата разказа, че са заедно още от деца - събирали се, играели си, докато неусетно пораснали... и продължават да са заедно толкова много време. "Като почнахме да поотрасваме, към края на училище, нещата станаха по-сериозни. Заживяхме заедно. Вече си бяхме семейство", разказа Влади.

Приключението в Дубай се оказало най-хубавият подарък за Царина. Фотографите Камелия и Евгени Андрееви ги завели на обществения плаж, където се превърнали в атракция за местните, които ги спирали, за да се снимат с тях. Евгени Андреев дори получил разрешение от властите да пусне дрон, с които да заснеме част от трепетите на влюбените.

"Връзката ни е здрава и стабилна. Това е предимството на дългите връзки. Надявам се да сме до гроб заедно", каза в заключение Владислав.