Белите орли на Бърканичков започнаха подготовка

Първенството на "А" ОФГ се подновява на 12 март

Отборът на Белите орли започна подготовка за пролетния дял на А" ОФГ - Плевен. Шампионатът се подновява на 12 март, а в първата среща плевенският тим ще посрещне състава на Левски (Брест).

Утре възпитаниците на Светослав Бърканичков ще изиграят и първата си контрола - в Малчика срещу местния Ювентус. Следващата седмица предстои проверка и в Червен бряг с Партизан.

"Има 3-4 нови момчета, които ще имат шанс да покажат възможностите си в предстоящите контроли. Плануваме проверки с добри отбори, тъй като търсим надграждане и резултати през пролетта", заяви Бърканичков за Plevenutre.bg. Той допълни, че две момчета от стария отбор преминават във втория тим на "орлетата", който се подвизава в Б ОФГ - Изток като Спартак Плевен II.

Припомняме, че Белите орли са на върха в класирането на А ОФГ - Плевен с актив от 25 точки. Тимът има реален шанс да се завърне в Северозападната "В" група, но за целта ще трябва да се пребори с конкуренцията на Ситомир (Никопол), който има същия актив от точки, но е с по-лоша голова разлика. Трети в подреждането е Ракета 1111 (Буковлък) с 23 пункта.