Майката на Влади: Синът ми е много борбен, вярвам, че ще се възстанови

Всяка помощ е от полза, който с каквото и колкото може - Влади ще ви е благодарен

Както вече писахме, от "Господари на ефира" заснеха репортаж за младия плевенчанин Владимир Петров, който продължава да се бори с последиците от претърпяна катастрофа. Материалът бе излъчен тази вечер и в него родителите на момчето хвърлиха повече яснота около състоянието му.

"Влади катастрофира преди 4 години, точно навръх Великден. Състоянието му беше изключително тежко, лекарите не даваха абсолютно никакъв шанс да успее, но напук на лекарската медицина Влади се справи, излезе от комата. Не можеше да се движи, нито да ходи. Единственото, което можеше да прави, е да гледа с очите. Един поглед, който не можеш да разбереш какво иска да ти каже. 4 години за мен са минали като миг, но за него... това е цяла вечност", разказа майката на Влади - Жанет Петрова.

"Сега му предстои излизане в Турция. Предлагат ни рехабилитация, която няма нищо общо с тази в България - с роботизирано устройство и други специализирани лечения, но за целта са необходими 9000 долара, които са за еднократно пребиваване. За да е ефикасно лечението трябва да се ходи 3 или 4 пъти в годината", поясни бащата на момчето.

"Разбира се, че вярвам. Винаги съм вярвала в него. От първия момент, в който катастрофира, и към настоящия, той е много борбен, много силен. На сто процента вярвам, че синът ми ще се възстанови", допълни Жанет Петрова.

Всяка помощ е от полза, който с каквото и колкото може! Влади ще ви е благодарен!

"ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА" (Fibank)
IBAN: BG10FINV91501316670089
Титуляр: Владимир Галинов Петров

гр. Плевен

майка: Жанет Петрова

телефон за връзка: 0878883187