Националното сдружение на сираците в България организира среща-дискусия, модно ревю и концерт в Плевен

"Перспективи за развитие на младежи в неравностойно положение след завършването им на средно образование" е темата на дискусията

На 29 февруари от 13.30 часа в Търговски център "Макси" Националото сдружение на сираците в България организира среща дискусия на тема: "Перспективи за развитие на младежи в неравностойно положение след завършването им на средно образование". Срещата се провежда в рамките на инициативата "Фестивал на красотата Плевен 2016", който е под патронажа на народния представител от Плевен Владислав Николов.

В срещата- дискусия са поканени областния управител на Плевенска област Ралица Добрева, началника на Инспекторат по образованието Плевен Албена Тотева, кметовете на общините: Кнежа, Белене, Никопол, Пордим и др., както и директора на Дирекция "Социално подпомагане" - Плевен  Теменужка Диманова, Директора на "Бюро по труда" Плевен, представители на Регионалната дирекция "Социално подпомагане" Плевен, бизнесмени, директори на училища, зрелостници подпомогнати от инициативата "Фестивал на красотата Плевен 2016" и др. Това информира за Plevenutre.bg председателят на сдружението Слави Михайлов.

Припомняме, че същияден от 18.00 часа ще се проведе модно ревю с благотворителен концерт, в който ще вземат участие звездите от "Х Фактор" Михаела Маринова, Пламен и Иво и др., както и със специалното участие на деца от музикалното училище в гр. Пордим.

Входът за събитието е свободен, а средствата ще се набират чрез поставените урни в търговския център по време на концерта.