Септември и Спартак ще играят на стадион "Арена" в село Крупник

И двата тима ще търсят задължителни 3 точки в събота

В перфектна форма и с oбновен тим селекционерът на Септември (Симитли) Тодор Киселичков ще изведе възпитаниците си в първа среща от новия полусезон на "Б" група. Първият мач на почти новоизградения тим в официален мач ще бъде утре от 14.00 часа на стадион "Арена" в село Крупник срещу плевенския Спартак. Киселичков ще може да разчита на всички налични играчи и няма контузени състезатели.

И докато всички от спортно-техническото ръководство са оптимисти пред местните медии и се надяват още утре Септември да победи, то в Спартак ситуацията е по-различна. Наставникът Роберт Петров заяви, че тимът му не е готов на сто процента и не е доволен от проведената зимна подготовка. Към всичко това прибави и късното окомплектоване на състава. "Информиран съм за противника. Нека излезем и да изиграем мача, пък крайният резултат ще покаже кой как се е справил", коментира Петров.

Плевенчани ще бъдат без своя капитан Иво Иванов в утрешния сблъсък, тъй като той все още лекува травма. Въпреки ситуацията, "синьо-белите" са амбицирани да търсят успеха на стадиона в Крупник.