Финансовият благодетел на Спартак недоволен: Бяхме посредствени срещу Септември

Трябва много бързо да намерим верния път, защото в противен случай нищо добро не ни очаква", заяви Иван Динов

Вчера плевенският Спартак загуби с 0:2 гостуването си на последния в Б група Септември (Симитли). Двубоят бе наблюдаван от почти цялото ръководство на клуба начело със спонсора Иван Динов. Съвсем логично крайният изход от двубоя предизвика тягостна атмосферата в лагера на Спартак.

"Не съм афектиран и анализирам трезво случилото се. Във въпросния мач видях, че Спартак беше много слаб отбор. Не показахме нищо смислено като игра“, коментира Динов пред Sportal.bg.

Той отдава дължимото на съперника. "Септември заслужи победата си. Те обаче не са толкова силни, но ние бяхме посредствени“, уточни спонсорът на плевенчани.

Той е категоричен, че странични фактори не са оправдание. "Подобно на нас и в Симитли направиха мащабна селекция, но ето, че ни надиграха по всички показатели. Добре, че разполагаме с някои опитни футболисти, защото иначе щеше да е още по-зле. Видно е, че отсъствието на капитана Иво Иванов е пагубно за отбора. Трябва много бързо да намерим верния път, защото в противен случай нищо добро не ни очаква", заяви Иван Динов.