Плевенско присъствие по червения килим на "Оскарите"!

Людмил Казаков сред холивудския елит на 88-ите награди на Американската филмова академия

Цял свят тръпнеше в очакване на връчването на 88-ите награди Оскар. Бляскавата церемония се състоя в Лос Анджелис през изминалата нощ и коментарите след събитието са водеща тема на всички световни агенции през днешния ден.

Под светлината на прожекторите на червения килим на Dolby Theatre дефилира част от каймака на холивудския елит, а на събитието бе и плевенчанинът Людмил Казаков, научи Plevenutre.bg.

На няколко пъти сме ви информирали за успехите на Людмил в Холивуд като монтажист и основен "двигател" зад кадър на филмови продукции, в които е работил със звезди от ранга на Еди Грифин и Люенел.

Людмил Казаков е израснал в Плевен. И макар още на 11-годишна възраст да поема за САЩ, сърцето му остава завинаги в града на Панорамата, където се прибира при всяка удобна възможност. Любопитна подробност е, че той е син на футболната легенда на плевенския футбол Хари Казаков.

Последно Людмил е работил по продукциите "Going to America" и "LAPD African Cops" като монтажист и post production supervisor.

На церемонията през изминалата нощ е снимал кадри и за водеща национална медия.

"Да бъда сред холивудския елит бе уникално преживяване. Заразява те и ти отваря очите. Надявам се, че с усилена работа и отдаденост, един ден ще се върна като част от филм, спечелил Оскар", сподели Людмил за Plevenutre.bg.