Спартак взе сина на Димитър Васев, французите няма да идват

Проблеми с жълтата карта на 21-годишния Марио Димитров

21-годишният Даниел Васев е поредното ново попълнение в плевенския Спартак, информира Sportal.bg. Той се е договорил със спонсора Иван Динов, вече е в новия си отбор и е картотекиран в БФС.

Полузащитникът е син на една от легендите на столичния Локомотив – Димитър Васев. В периода 2012-2015 г. освен за този клуб Даниел е играл още и за Славия, Пирин (Гоце Делчев), Ботев (Враца) и Локомотив (Мездра). Той е 12-ия нов футболист в Спартак от началото на тази година.

Междувременно стана ясно, че обявените от Роберт Петров преди дни евентуални попълнения от френския Олимпик (Марсилия) няма да пристигнат в Плевен. Става въпрос за двама футболисти на 21-22 години, които трябваше да изкарат пробен период в Спартак. Затварянето на трансферния прозорец обаче осуети тези намерения на треньора, който движеше разговорите с българския им мениджър.

Още един проблем, чието решение също е зад граница стои пред треньора. Става въпрос за жълтата карта на 21-годишния Марио Димитров, който се завърна от Притзвалкер FHV 03 (Германия).