Влади е в Анкара - направиха му изследвания и започна възстановителни процедури

Поставили са му ботокс, за да може да ползва локомата

Както вече писахме, Владимир Петров замина в края на февруари за Анкара за първоначален преглед, изследвания и започване на нужната рехабилитация за възстановяването му.

"Имахме много тежък и напрегнат ден. Направиха преглед на Влади, след който ни казаха, че в това състояние не може да влезе в локомата /ортопедичен робот, който изправя на крака парализирани или трудноподвижни хора, подпомага движенията при ходене - бел.р./, но изразиха големи надежди, че след поставянето на ботокс и допълнителни процедури Влади ще може да ползва локомата. Направиха му пълни изследвания, след което му поставиха първата доза ботокс. Предстои му следващо поставяне, но това трябва да става на етапи. В зависимост от това колко ще отпусне Влади спастиката, се надяваме скоро да може да ползва и локомата", споделиха родителите на момчето във Фейсбук.

"Днес започваме други процедури, ще му вземат мерки за шини на ръцете и краката. Тези два дни бяха много напрегнати, но се надяваме и вярваме занапред да ви даваме все по добри новини относно лечението на Влади", допълниха те.

Кампанията за набиране на средства продължава!

Да помогнем на Влади!

PayPal: [email protected]

Сметка в лева.
"ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА" (Fibank)
IBAN: BG10FINV91501316670089
Титуляр: Владимир Галинов Петров

Сметка в евро.
"ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА" (Fibank)
IBAN: BG37FINV91502015626480
BIC кoд: FINVBGSF
Титуляр: Владимир Галинов Петров

гр. Плевен

майка: Жанет Петрова
телефон за връзка: 0878883187

баща: Галин Василев Петров
телефон за връзка: 0879058834