Ирена Соколова бе гост на осмия рожден ден на ЖГЕРБ-Петрич

Народният представител покани жени от организацията да посетят Народното събрание

Народният представител и председател на ЖГЕРБ Ирена Соколова бе гост на Арт изложба, организирана от Жени ГЕРБ в град Петрич. Поканата бе по случай осмия рожден ден на дамската организация от красивия южен град.

"Честит осми рожден ден, скъпи Жени ГЕРБ в град Петрич! Вие заслужавате признание и уважение за активната работа, добрата енергия, която влагате и видимите резултати, които постигате. С дързост и дух помагате на Петрич да подчертае чара си, като извеждате напред таланта и красотата, а с женския си усет и с ентусиазма си карате хората във вашия град да мечтаят с любов за бъдещето!", заяви Ирена Соколова.

Тя покани жените от организацията, творците и художниците на посещение в Народно събрание и на среща с парламентарната група на ПП ГЕРБ.

Заедно с народните представители Даниела Савеклиева и Димитър Танев, и с любезното домакинство на кмета Димитър Бръчков, Ирена Соколова участва в представянето на произведенията на талантливи автори художници-приложници. Жени ГЕРБ Петрич за поредна година подкрепиха местните таланти като рекламират и продават техни творби.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен