Подновява се "А" ОФГ - Плевен, надбягването между Белите орли и Ситомир продължава

Възпитаниците на Светослав Бърканичков стартират с домакинство на Левски (Брест)

Тази седмица се подновява първенството на А ОФГ - Плевен. Срещите от 12 кръг на надпреварата в региона са в събота от 15 часа. И през пролетта се очертава надбягването да бъде между тимовете на Белите орли и Ситомир (Никопол).

Припомняме, че плевенският тим е на върха в класирането с актив от 25 точки. Отборът на Светослав Бърканичков има реален шанс да се завърне в Северозападната "В" група, но за целта ще трябва да се пребори с конкуренцията на Ситомир, който има същия актив от точки, но е с по-лоша голова разлика. Трети в подреждането е Ракета 1111 (Буковлък) с 23 пункта.

Светослав Бърканичков е доволен от проведената подготовка. Към селекцията му се присъедини бившият нападател на Спартак (Плевен) Драгомир Иванов, който се очертава да бъде сериозен дразнител за противниковите защитници и вратари.

На 12 март, събота, Белите орли приема тима на Левски (Брест) в Плевен, а седмица по-късно отново домакинства - на Спартак (Койнаре) в среща от 13 кръг. Ситомир стартира с гостуване на Славия (Новачене) и гостуване на Ракета (Буковлък).