Спонсорът на Спартак проведе среща с треньорския щаб и футболистите

Затягат дисциплината, санкции не са налагани

Днес спонсорът на Общински футболен клуб /ОФК/ Спартак /Плевен/ - Иван Динов проведе среща с треньорския щаб /Роберт Петров-старши, Диян Дончев-асистент и Ботьо Ботев-треньор на вратарите/ и футболистите. На нея бяха обсъждани слабото представяне на отбора от началото на пролетния дял на първенството на Б група, както и подадената оставка от старши треньора Роберт Петров непосредствено след неделната загуба с 1:3 от втория състав на Лудогорец в Разград.

В присъствието на футболистите и треньорите, Динов заяви, че Петров ще продължи да води отбора. Не е разглеждана друга кандидатура за привличането на нов старши треньор, защото въобще не е обсъждана смяната на настоящия наставник. В продължилия около час разговор спонсорът на клуба обърна сериозно внимание на затягането на дисциплината. Санкции не са налагани.

От своя страна футболистите признаха грешките си и дадоха дума, че в първият си домакински мач – в събота /12 март/ срещу Литекс /Ловеч/ феновете ще видят възроден Спартак. В клуба всичко е финансово изрядно.

Това информира новото пресаташе на Спартак - Димитър Стефанов.