Треньорът на Спартак: Оттук нататък всяка грешка ще ни струва скъпо

Бранителят Марио Димитров най-после получи "жълтата" си карта от Германия и вече е на разположение

Утре /2 април/ Спартак (Плевен) е домакин на едноименния тим от град Созопол в среща от 22-ия кръг на футболното първенство на Б група. Двубоят е от 17:00 часа на стадион "Плевен".

Спортно-техническият щаб на Спартак може да разчита на всичките си налични футболисти с изключение на контузеният защитник Даниел Гергов. Пристигналият преди два дни полузащитник Николай Чипев също няма да играе. В отбора обаче се завърна напълно излекуваният нападател Цветомир Тодоров. Бранителят Марио Димитров най-после получи „жълтата“ си карта от Германия и вече е на разположение на треньорите.

"Оттук до края на първенството всяка грешка ще ни струва скъпо. Тръгваме за победата още от началния съдийски сигнал. Трите точки са целта пред нас в тази среща. Трябва да ги спечелим на всяка цена. Имаме своите шансове и е задължително максимално да се възползваме от тях. Физически Цветомир Тодоров все още не е готов на сто процента, но влиза в групата. Познавам добре отборът на Созопол. Труден съперник, но не и непреодолим“, коментира старши треньорът на плевенския тим Роберт Петров.