Слави и Ку-ку бенд забиват в зала “Уембли” в Лондон на 21 май

Kапацитетът на SSE Arena Wembley e 12 500 души

От "Шоуто на Слави" обявиха, че имат нова дата за концерта в Лондон, както и промяна в мястото на провеждането му. Това се наложило поради хилядите настоятелни молби на наши съграждани от Албиона, които не се успели да си закупят билети за зала "Troxy", която е с капацитет 2600 души. В крайна сметка спектакълът на шоумена от Плевен и музикантите му ще бъде в голямата затворена зала "Уембли" - точно срещу едноименния стадион в сърцето на британската столица. Тя е за публика от 12 500 души!

"В резултат на нашето искрено желание да зарадваме възможно най-много българи, които искат да присъстват на концерта на Слави и Ку-ку бенд, нашият екип успя да договори по-голяма зала, а именно SSE Arena Wembley. Тъй като организационно се изисква време за подготовка, тази дата беше насрочена за месец май. Получихме потвърждение от британска страна, че залата може да бъде наета за 21 май, събота, което ние искахме още в самото начало, имайки предвид, че много хора ще пътуват, за да присъстват на концерта", обявиха от шоуто.

Припомняме, че Слави Трифонов и “Ку-ку бенд” ще изнесат още два големи концерта извън страната. На 27 май те ще пеят в Берлин, а на 4 юни - в Мадрид.