"Звъника" с блестящ старт в "Игра на хорове"! (Видео)

"Ако Мария Нейкова ви беше чула, щеше да ви поздрави и да ви благодари", похвали ги Слави

Отлично се представи смесен хор "Звъника" в първата задача от проекта на "Шоуто на Слави" - "Игра на хорове", която бе озаглавена "Любими български песни". Видео може да видите ТУК

Ваня Делийска и възпитаниците й имаха за задача да представят песента "Светът е за двама", която е по музика на Мария Нейкова. Момчетата и момичетата се справиха блестящо и заслужено обраха овациите на публиката, а журито в състав Слави Трифонов, Евгени Димитров и Ивайло Вълчев не спести суперлативите си.

"Справихте се страхотно. Беше много въздействащо и красиво", заяви Евгени Димитров, подкрепен с почти същите думи от сценариста и текстописец Ивайло Вълчев.

"Страхотна комбинация между вас и китарата на Цветан Недялков. Ако Мария Нейкова ви беше чула, щеше да ви поздрави и щеше да ви благодари. Аз я познавах лично и ви благодаря от нейно име", допълни Слави Трифонов, който оцени с шестица изпълнението им. Димитров и Вълчев поставиха петици.

Следващата задача в "Игра на хорове" е "Песни на Адел". "Звъника" ще трябва да представят песента "Set fire to the rain".

Класирането след първата задача:

Кадри: bTV