Плевенчанки сред кандидатките за "Мис Национален отбор"

Плевен Лайф

18-04-2016, 12:36

Снимка:

"Мис Национален отбор"/Фейсбук

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Мис Плевен - 2012" Вероника Биковска - за фитнеса, Плевен и бъдещето

Конкурсът ще определи новите талисмани на националните ни тимове по футбол, волейбол и баскетбол

Голям интерес предизвика кастингът за третото издание на конкурса "Мис Национален отбор", който стартира в петък, информират организаторите. До този момент 123 момичета са попълнили онлайн формуляра и броят им продължава да расте.

Конкурсът ще определи следващите носителки на титлите - Мис "Национален отбор" - футбол, Мис "Национален отбор" - волейбол и Мис "Национален отбор" – баскетбол, които ще бъдат талисмани на националните ни отбори за следващите две години, но и не само. Едно от момичетата ще получи уникалния шанс да представи България на конкурса "Мис Вселена".

"Много сме щастливи от този интерес, който показва, че работата ни до момента с конкурса, а и с момичетата е правилен", споделя създателката на "Мис Национален отбор" - Маги Вълчанова.

Сред желаещите има момичета от Плевен, Пловдив, Стара Загора, Кюстендил, Разград, Бургас, Габрово, Враца, но най-голям брой записали се са от София. Най-младата участничка е на 18 години, а най-голямата е на 27. Повечето момичета са блондинки.

Има и такива, които вече са участвали в предишни издания и тази година пак ще опитат да преборят конкуренцията. Това са Анета Станева, участничка в първото издание през 2012-а година и Вероника Биковска участничка в последното издание през 2014-а година и бивша "Мис Плевен".

Записването за "Мис Национален отбор" продължава. То става онлайн на страницата на конкурса чрез попълване на въпросник.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"